BRAVECTO 20-40 Kg 1 Tableta x 1000 Mg

Ofertele pentru produsul

 

BRAVECTO 20-40 Kg 1 Tableta x 1000 Mg

110,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
shop4pet.ro
Descrierea produsului
Bravecto 1000mg*1tbl (20-40kg) este un produs antiparazitar de uz intern, pentru caini de talie mare, cu greutatea cuprinsa intre 20 si 40 de kg, eficient impotrivainfestatiilor cu capuse sau purici. INDICATII: - activitatea de ucidere imediata si persistenta pentru purici (Ctenocephalides felis) timp de 12 saptamani, - activitatea de ucidere imediata si persistenta pentru capuse timpde 12 saptamani pentru Ixodes ricinus, Dermacentor reticulatus si D. variabilis- activitatea de ucidere imediata si persistenta pentru capuse timp de 8 saptamani pentru Rhiphicephalus sanguineus. Puricii si capusele trebuie sa fie atasate la gazda si sa sehraneasca  cu scopul de a fi expuse la substanta activa. Debutulefectului este la 8 ore dupa fixare  pentru purici (C. felis) si 12 deore dupa atasare pentru capuse (I. ricinus). Produsul se poate utiliza ca parte a strategiei de tratament pentru controlul dermatitei alergice produse de purici (DAP). CONTRAINDICATII < /p>Nu se utilizeaza in caz de hipersensibilitate la substanta activa sau la oricare dintre excipienti. REACTII ADVERSE Reactiile adverse comune observate in testele clinice (1.6% dincainii tratati) au fost efecte gastrointestinale usoare si tranzitoriiprecum diareea, voma, inapetenta si salivatie. Frecventa reactiilor adverse este definita utilizand urmatoarea conventie:- foarte frecvente (mai mult de 1 din 10 animale care prezinta reactii adverse in timpul unui tratament)- frecvente (mai mult de 1, dar mai putin de 10 din 100 de animale)- mai putin frecvente (mai mult de 1, dar mai putin de 10 animale din 1.000 de animale)- rare (mai mult de 1, dar mai putin de 10 animale din 10.000 animale)- foarte rare (mai putin de 1 animal din 10.000 de animale, inclusiv rapoarte izolate) Daca observati reactii grave sau alte efecte care nu sunt mentionate in acest prospect, va rugam informati medicul veterinar. ADMINISTRARE:

Tablete masticabile nu trebuie rupte sau divizate. Bravecto comprimate masticabile se administreaza la sau in jur de orei de hranire. Bravecto este un comprimat masticabil si este bine acceptat demajoritatea cainilor. Daca tableta nu este preluata  in mod voluntar decaine poate fi, de asemenea, administrat cu alimente sau direct incavitatea bucala. Cainele trebuie sa fie observat in timpuladministrarii pentru a se confirma faptul ca tableta este inghitita. Schema de tratament:Pentru un control optim al infestarii cu purici, produsul medicinalveterinar poate fi administrat la intervale de 12 saptamani. Pentru uncontrol optim al infestarii cu capuse, momentul readministrarii depindede specia de capuse.   ATENTIONARI SPECIALE: Atentio nari speciale pentru fiecare specie tinta: Pentru a fi expusi la fluralaner este necesar ca parazitii sa inceapahranirea pe gazda; prin urmare riscul de raspandire al bolilortransmisibile nu se poate exclude. Precautii speciale pentru utilizare la animale: In absenta datelor disponibile, produsul medicinal vaterinar nutrebuie utilizat la catei mai tineri de 8 saptamani sau/si cu greutateamai mica de 2 kg. Produsul nu trebuie administrat la intervale mai mici de 8 saptamanideoarece siguranta pentru intervale mai scurte nu a fost testata. Precautii speciale care trebuie luate de persoana care administreaza produsul medicinal veterinar la animale A se pastra produsul in ambalajul original pana la utilizare pentru a preveni accesul direct al copiilor la produs. Nu se mananca, bea sau fumeaza in timpul manipularii produsului. A se spala bine mainile cu apa si sapun dupa utilizarea produsului. Utilizare in perioada de gestatie, lactatie sau in perioada de ouat  Siguranta produsului medicinal veterinar a fost stabilita pe duratacresterii, gestatiei lactatiei. se poate utiliza la animalele dereproductie, la femelele gestante si in lactatie.   Interactiuni cu alte produse medicinale sau alte forme de interactiune Nu se cunosc. Fluralaner se leaga de proteinele plasmatice si poate concura cu altemedicamente cu nivel crescut de legare, cum ar fi medicamenteanti-inflamatoare nesteroidiene (AINS) si derivatul cumarinic varfarina. Incubarea fluralaner in prezenta carprofenului sau a varfarinei inplasma la caine la concentratii plasmatice maxime preconizate nu a reduslegarea de proteine a fluralaner, carprofenului sau varfarinei. Pe perioada testelor clinice, nu au aparut interactiuni intreBravecto tablete masticabile pentru caini si produsele medicinaleveterinare de rutina  utilizate.   Supradozare

Nu au fost observate reactii adverse in urma administrarii orale lapui de 8–9 saptamani si greutate de 2.0–3.6 kg tratati cu supradoze depana la 5 ori doza maxima recomandata (56 mg, 168 mg si 280 mgfluralaner / kg greutate corporala) la intervale mai scurte de trei oridecat cele recomandate (intervale de 8 saptamani). Nu s-a concluzionat asupra performantelor reproductive si nicirezultatele de interes asupra viabilitatii puilor dupa ce fluralaner afost administrat pe cale orala la cainii Beagle cu supradoze de pana la 3ori doza maxima recomandata (de pana la 168 mg / kg de fluralaner). Acest produs medicinal veterinar a fost bine tolerat la Collie cu undeficit de Rezistenta la medicamente a proteinelor-1 (MDR1 -/-) dupaadministrarea orala unica a dozei de 3 ori doza recomandata (168 mg /kg). Nu au fost observate semne clinice legate de tratament. Incompatibilitati Nu se cunosc.


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.